Zoeken

Waar ontmoet je vrouwen naast uitgaansgelegenheden?
Stel dat je een rijker en socialer leven wil en daarbij ook nieuwe vrouwen wil ontmoeten, waar begin je dan?


UITGAAN DAN MAAR?

Het meest voor de hand liggend antwoord is om naar nachtclubs te gaan, maar dat is nogal standaard. Bovendien kun je in in een club elkaar slecht verstaan. Zijn er dan betere plekken om op zoek te gaan? Jazeker!


Om te beginnen kun je jezelf afvragen wat jouw interesses zijn. Stel dat geld en tijd non-issues waren, wat zou je dan zoal doen?


Ik stel deze vraag aan je omdat de activiteit(en) of hobby('s) die je nu bedenkt dichtbij je staat.


DOE WAT JIJ LEUK VINDT

Stel dat koken altijd een passie van je geweest is, dan is de logische volgende stap om je in te schrijven voor een kookcursus! Je staat niet in de keuken puur om alleen vrouwen te ontmoeten, je bent er om je kookvaardigheden te verbeteren.


Daarnaast ontmoet je nieuwe mensen en wie weet kom je er een leuke dame tegen. Of meerdere. ;)

Vergeet ook niet dat zij een interesse met je deelt dus een goed begin is er!


Heb je alsnog moeite activiteiten en locaties te verzinnen? Ik heb de volgende suggesties:


- YOGA

Yoga saai en zweverig? Dat hoeft niet! Of je nu een beginner bent of meer gevorderd, er zijn zoveel verschillende stijlen om uit te kiezen. Voor ieder wat wils!


- DANSLES

Sinds kort ben ik zelf begonnen met dansles salsa en naast dat het ontzettend leuk en leerzaam is om je lichaam te leren bewegen op muziek, is het ook best intiem. Hoe sexy is het als er duidelijk chemie is met je danspartner? Het hoeft ook geen salsa te zijn, kies iets wat jou tof lijkt!


- FITNESSGROEPEN / DE SPORTSCHOOL

Of je je aansluit bij een hardloop club of een andere fitness gerelateerde groep, als je actief werkt aan je lichaam dan zal je niet onopgemerkt blijven. In deze kringen zal je ook sneller aantrekkelijke vrouwen tegenkomen die in zichzelf investeren door fit te blijven.


- CONCERTEN EN CAFÉS

Is het vreemd om vrouwen aan te spreken bij een concert of kleinschalig live optreden in een café ? Nee, hoor! Het is geheel afhankelijk van hoe jij haar kiest te benaderen. Erken dat het ongebruikelijk is om haar aan te spreken, zeg dat zij jou opviel om ___ reden en dat je haar beter zou willen leren kennen. Reken maar dat je op deze wijze op een positieve manier opvalt!


- NETWERK EVENTS

Ja, serieus. Als jij een ondernemer bent of op een andere manier werkt aan je zelfontwikkeling dan kun je door naar netwerk borrels, presentaties en workshops mensen ontmoeten met soortgelijke ambities en eigenschappen. En natuurlijk ook inspirerende ondernemende vrouwen!


Zo zie je maar dat het niet moeilijk hoeft te zijn om locaties te bedenken waar je nieuwe mensen kan leren kennen. In het begin zal de drempel hoog zijn om over heen te stappen maar dat zal steeds gemakkelijker worden als je het vaker doet en blijft doen. Dus, push jezelf en laat jezelf zien aan de wereld! :)


Tot de volgende keer,


Mila

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven