Zoeken

Terug van weggeweest...
Het is alweer enige tijd geleden dat ik voor het laatst een blogpost heb geplaatst. Ik moet bekennen dat ik moeite gehad heb met het stoppen van tijd en moeite in mijn blog. Dit heeft vooral te maken met de komst van corona. Het corona virus heeft ongetwijfeld de levens van iedereen, inclusief dat van mezelf, dit jaar veranderd.


Het afgelopen jaar heb ik mij vooral bezig gehouden met het behouden van een routine. Op tijd opstaan, niet te laat naar bed. Dag in en uit. In tijden van chaos zijn er namelijk manieren waarop je de controle kunt behouden. Ik had vaste tijdstippen voor sport, ik las veel boeken en begon met het leren van Russisch!


Hopelijk zal corona dit jaar behoren tot het verleden zodat we het 'normale' leven weer op kunnen pakken en ook weer kunnen daten zoals vanouds! In de tussentijd zal ik mijn best doen om jullie op de hoogte te houden met mijn kennis op het gebied van daten en persoonlijke ontwikkeling. :)


Tot gauw,


Mila


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven