Zoeken

Kom voorgoed uit de friendzone
Zijn jullie bevriend, maar wil jij meer? Hoe pak je zoiets aan?


Voor haar ben jij slechts een vriend, terwijl zij niet weet dat zij alles is wat je ooit in een vrouw hebt gewild...


Er is een kloof tussen wat je hebt en wat je wilt.


De neiging voor veel mannen is om in deze situatie te wachten. Ze wachten af ​​en hopen op die perfecte tijd, plaats en moment om hun gevoelens op de juiste manier te uiten.


Vaak komt het wachten op niets uit, waardoor de man het gevoel heeft vast te zitten in de friendzone. Hoe ze hieruit komen weten ze niet.


BEGIN MET PROBEREN


In het begin klinkt het misschien eng, maar het aanpakken van ongemakkelijke situaties - zoals een vrouw vragen voor haar nummer - is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen.


Om deze vaardigheid te ontwikkelen, hoef je geen superkrachten te hebben, mindgames te spelen of alcohol als sociaal glijmiddel te gebruiken.


Integendeel, de antwoorden liggen binnen handbereik: eerlijkheid en een verhoogd zelfbewustzijn.


Het bundelen van deze krachten haalt jou direct uit iedere friendzone.


In onderstaand YouTube video wordt duidelijk uitgelegd wat er bedoelt wordt met de 3 fases van bewustzijn:
Laten we nu kijken hoe je dit precies voor elkaar krijgt!


DE DRIE FASES VAN BEWUSTZIJN


Vaak weten mannen wel wat ze moeten doen, maar doen ze het niet. Waar dit van afhangt, is afhankelijk van de fase waar ze in zitten met betrekking tot hun bewustzijn.


Fase 1: Besef Op Intellectueel Niveau


Dit is het fundamentele besef dat je iets meer van de relatie wilt.


Helaas is dit op zichzelf zelden sterk genoeg om verandering teweeg te brengen.


De risico's - of het nu de angst voor afwijzing is, niet weten wat te zeggen of niet het juiste moment weten om het te zeggen - werken het verlangen tegen om te krijgen wat je wilt.


Fase 2: Besef Op Emotioneel Niveau


Hier bereik je een breekpunt. Je voelt je gedwongen tot het ondernemen van actie.


Voorbeelden hiervan zijn:

  • Haar tijdig aanspreken voordat ze ergens anders heen gaat of er met iemand anders vandoor gaat,

  • Jouw vriend die jou pusht om haar aan te spreken, of

  • Je hebt eindelijk genoeg moed ingedronken.Bijna zover, bijna...

Het goede nieuws: fase twee is sterk genoeg om actie te ondernemen. Het kan jou aansturen om de ongemakkelijke vraag te stellen. Als ze 'ja' zegt, dan is het gelukt!


Het slechte nieuws: jouw zelfvertrouwen hangt nog steeds af van haar antwoord en succes is niet altijd gegarandeerd.


Denk erover na: ga je wachten tot de allerlaatste seconde om in actie te komen? Gaat het alleen gebeuren als je minder geremd bent door alcohol?


Om het nog erger te maken: vertrouwen op fase twee vergroot je kwetsbaarheid, je zou er kapot van als ze 'nee' zegt.


Fase 3: Identiteitsverschuiving


In deze fase overwin je de angst om ongemakkelijke vragen te stellen. Je beseft dat je verzoek niet opdringerig is of ongegrond is; het is een simpele progressie van A naar B.


Als jij vanuit fase drie om haar nummer vraagt, is de kans groter dat zij ‘ja’ zegt. Je blijft kalm, bent niet emotioneel of gestrest.


Als ze 'nee' zegt, ben je in staat om de afwijzing te accepteren. Het vragen was niet een opeenhoping van emoties; het was een natuurlijke, eerlijke uiting van jouw seksualiteit.


WISSELEN VAN FASE 1 NAAR 2… EN WEER TERUG


Een voormalig cliënt van mij, laten wij hem Dennis noemen, had het probleem dat hij door iedere vrouw gefriendzoned werd.


Vrouwen waren geïnteresseerd tot de vijfde date. Hoe kan dit? Dennis toonde op geen enkel moment initiatief om te flirten.


Toen hij mijn hulp inschakelde, was hij aan het daten met een dame. De eerste date ging goed, maar niet anders dan hij gewend was. Ik moedigde hem aan om kleine stappen te nemen in het flirten en zijn date te beschouwen als oefenmateriaal.


Op de tweede date complimenteerde hij haar voorzichtig en gaf hij haar een kus op de mond bij het afscheid. Hij wilde meer flirten, maar hij hield zichzelf tegen. (Besef op intellectueel niveau.)

Op date nummer drie kwam hij niet verder dan flirten zoals op date twee. Hij voelde druk om meer actie te ondernemen, omdat hij haar te leuk vond om te laten gaan. (Besef op emotioneel niveau.)


Hoewel hij meer initiatief nam om te flirten dan met de dames ervoor, weerhield hij zichzelf ervan om nog verder te gaan. Hij wilde niet opdringerig overkomen, was bang afgewezen te worden en identificeerde zich als een ingetogen en timide man.Eens een shy guy, altijd een shy guy?

Zijn identiteit (ingetogen en timide) werkte als een self-fulfilling prophecy. Geen wonder dat hij niet meer durfde te doen dan hij deed op de dates!


Zodoende werkten wij aan manieren hoe hij zich kan uitdrukken zonder gehecht te zijn aan haar reactie, of haar onder druk te zetten om op de een of andere manier te reageren.


Na afloop van date nummer vier liet hij mij weten dat ze gezoend hadden en hij mocht blijven slapen. De rest is geschiedenis… 😉


CONCLUSIE


Wanneer je denkt: "Ik ben het soort man dat gefriendzoned wordt", dat creëert een zichzelf vervullende identiteit.


Maar als je besluit: "Ik ben het soort man dat eerlijk en bedachtzaam spreekt over hoe ik me voel", dan verandert je zelf vervullende identiteit.


Deze gekozen identiteiten hebben zeer verschillende uitkomsten en levenslopen.


Het ligt in jouw handen om de persoon te worden die jij wil. Onthoud het volgende:


Bekijk en behandel alles wat je wilt als een vaardigheid die je kunt opbouwen.


Word jij ook vaak gefriendzoned en wil je hier eens en voor altijd uit komen? Stuur mij een bericht zodat ik de tips en methodes met je kan delen. Let’s do business! 😊


Tot de volgende keer,


Mila

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven