Zoeken

Is het gunstig om kieskeurig te blijven als je weinig opties hebt?
Wat als je weinig aandacht krijgt van vrouwen? Moet je dan iedere vrouw, ongeacht of je haar aantrekkelijk vindt of leuk, een kans geven? En kun je dat dan een 'eerlijke kans' noemen?


Het kan verleidelijk zijn om iedere kans aan te grijpen wat op je pad terechtkomt. Zonder de nodige ervaringen met vrouwen heb je misschien niet een goed idee wat je eigenlijk echt zoekt. Of je denkt dat je pas een mannelijke man bent wanneer je het bed deelt met menig vrouw.


FOMO (FEAR OF MISSING OUT)

Er zijn genoeg mannen die ja zeggen tegen iedere vrouw die interesse toont. Misschien zijn je vrienden zo dat ze iedereen naar rechts swipen om vervolgens te pochen over de vele dates die eruit zijn gerold.. Waarbij het bleef bij die ene keer.


De reden dat deze mannen niet kieskeurig zijn, is omdat ze enorm bang zijn de kans op een geweldige en vervullende relatie te missen. Misschien herken je jezelf in deze zorgen en ken je verhalen van stelletjes waarbij de man in eerste instantie niet geïnteresseerd was maar ze toch heel leuk bleek te zijn.


HOE WEET JE WAT JOUW STANDAARD IS?

Wanneer jij voor jezelf duidelijk hebt wat jij verlangt in een relatie, wordt het een stuk gemakkelijker om te herkennen wanneer er een geschikte kandidaat voorbijkomt. Waardoor je met zelfvertrouwen vrouwen kunt afslaan die niet bij je passen en je geen last zult hebben van FOMO.


Stap één is dus uitzoeken wat jij zoekt in een vrouw. Maak een lijst van je behoeftes, verlangens en dealbreakers in een relatie. Waarschijnlijk heb je dit lijstje al eens gemaakt in je hoofd en weet je diep van binnen al waar je naar op zoek bent.

Vraag jezelf het volgende af:


- Wil je dat ze je levensvisies (kijk op religie/politiek) deelt?

- Hoe zou jij je leven willen leiden? Passen kinderen in dat plaatje?

- Vind jij het belangrijk dat zij op een duidelijke manier communiceert en conflicten uitpraat op een gezonde en productieve wijze?

- Hoe bewust wil je dat zij bezig is met haar gezondheid? Zijn sigaretten en alcohol no-no's voor je?

- Wat is je voorkeur voor opleidingsniveau en inkomen?


Ik begrijp dat het maken van bovenstaand lijstje ongemakkelijk kan aanvoelen. Gun jezelf de tijd om in de juiste stemming te komen. Het kiezen van een potentiële partner wordt met behulp van je lijst gemakkelijker.


EEN MAN DIE WEET WAT HIJ WIL, IS EEN AANTREKKELIJKE MAN

Mijn vriend vertelde mij dat hij een aantal dates heeft gehad waarbij hij de vrouw in kwestie afwees en zichzelf de kans op seks ontzag. Hij wilde graag een diepere connectie met iemand hebben en iemand leuk vinden voor wie ze is dan even snel gemakkelijke seks hebben. Woest aantrekkelijk vond ik het om te horen!


Dit geldt overigens niet alleen voor mij maar voor de meeste vrouwen. Wanneer jij weigert je standaard te verlagen en vol te gaan voor wat je echt wil, zul je niet alleen heel zelfverzekerd overkomen, je zelfvertrouwen zal ook toenemen!


Herinner jezelf eraan om de tijd te nemen de juiste persoon te vinden en dat je niet hoeft te settelen met iets wat je niet wil. Neem je lijst van eisen ook niet al te serieus, niemand is immers perfect.


Veel dateplezier en tot de volgende keer.


Mila


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven