Zoeken

Hoe vergroot je de kansen op een match op dating apps?
Toen ik op Tinder zat, was ik ontzettend zuinig in het geven van likes.

Hoe kan dat? Waar gaat het mis?


Laat ik eerst beginnen met vertellen wat ik zoal zag bij het swipen. Er zijn mannen die in de badkamer gaan staan en een foto van zichzelf maken in de spiegel zonder t-shirt. Als je hard hebt getraind voor je lijf dan mag je daar terecht trots op zijn, maar een groot gedeelte van het mysterie wordt ontnomen met dergelijke selfies.


WIE VAN DE DRIE?

Er zijn profielen met op de eerste plek een groepsfoto. Hierdoor heb je geen idee of je kijkt naar het profiel van diegene helemaal links of de tweede van rechts.


Vergeet niet dat je haar aandacht probeert te houden. De meeste mensen hebben geen geduld om je andere foto's te bekijken. Het maakt dan niet meer uit dat je andere foto's leuk zijn. Je hebt je kans verspeeld. Bewaar foto's met je vrienden daarom voor op de laatste plek!


ANDERE NO-NO'S

Wat ik ook veel voorbij heb zien komen zijn foto's van mannen met een vis in hun handen. Vissen is een leuke hobby, maar het staat niet zo heel charmant.Niet? Awww....

Het klinkt misschien wat lullig, maar ik heb ook foto's gezien die genomen zijn van onderen waarin een onderkin de ster van de foto is en er verder ook geen glimlach te zien is. Als hij er geen zin in lijkt te hebben, waarom zou een vrouw dan wel enthousiast worden?


WAT WERKT VEEL BETER?

Hoewel foto's met bovengenoemde kenmerken ook zo hun charmes kunnen hebben, op dating apps worden de meeste vrouwen er niet warm van.


Hoe kun je ervoor zorgen dat je profiel wel opvalt op een positieve manier zodat je je kansen op een match vergroot? Het is veel gemakkelijker dan je denkt! :)


HIER EEN AANTAL TIPS:


1. UPLOAD SCHERPE, RECENTE EN FLATTEUZE FOTO'S VAN JEZELF


Maak foto's met enigszins modieuze kleren aan (die goed passen.) De volgorde van je foto's is ook relevant.


Voor op de eerste plek kies je een foto uit waar je de verte in kijkt plaats van in de camera. Zo lijkt het alsof je diep in gedachten bent in plaats van te schreeuwen om vrouwelijk aandacht. Vrouwen houden van mysterie, dit is een goede manier om mysterieus over te komen.

Glimlach op de tweede foto. Ooit gehoord van het gouden uur? Dat is een term uit de fotografie waarbij er bij de korte periode na zonsopgang of voor zonsondergang meer indirect zonlicht is. Het licht is zachter en meer rood. Maak daar gebruik van. Laat desnoods foto's maken door een fotograaf.

Zet een (actie)foto van je hobby op de derde plek. Het is belangrijk dat je deelneemt aan iets waar je een oprechte passie voor hebt. Zet er een mooi filter overheen.

Ben je sociaal en heb je een hechte vriendengroep? Laat dat zien door een foto te plaatsen van je vrienden op de vierde plek.
2. OMSCHRIJF JEZELF OP EEN ACCURATE MANIER IN JE BIO


Probeer een wall of text te voorkomen, maar laat het ook niet volledig open en leeg. Probeer te bedenken waarom jij eruit springt in een rij van zoveel andere mannen. Geef een korte beschrijving van hobby's die je daadwerkelijk hebt.


Als je één keer op een jetski hebt gezeten dan is dat geen hobby van je en zo wel, dan doe je het te weinig dus dat telt niet.


Houd quotes als ''work hard, play hard'' ook achterwege, het is nietszeggend en cliché.


Jezelf omschrijven op een humoristische manier kan wel effectief zijn. (Zolang je er maar niet te lang over hebt nagedacht. Dan komt het te try hard over.)


Dit is een voorbeeld van een leuke en geinige (niet serieuze) omschrijving:

93kg of breathtaking musclemass, looking for an attractive woman for sex, friendship and more.


Okay. Een aantal leuke foto's en een leuk geschreven bio later en je hebt een x aantal aan matches. Wat nu?


1. WEES ORIGINEEL EN ONVOORSPELBAAR


Probeer anders te openen dan met een standaard 'hey, hoe gaat het?' Bedenk dat er talloze andere mannen zijn die haar dezelfde vraag sturen. Bedenk iets leuks zonder het te forceren. Wat valt je op aan haar foto of aan haar bio? Schiet je iets te binnen? Zeg het!


Een kleine disclaimer: als het eerste wat in je opkomt dat je haar __ wel sexy vindt, houd dat dan voor je. Wees geen creep!


2. HOUD HET LUCHTIG


Denk niet te lang na voor je antwoord. Plaag haar gerust een beetje en neem het allemaal niet al te serieus. Als je laat blijken in je berichten dat het je niet zoveel kan schelen wat zij vindt, dan ben je niet afhankelijk van haar goedkeuring en dat is juist aantrekkelijk!


3. BLIJF NIET EEUWENLANG ELKAAR BERICHTEN STUREN


Je hebt een match en het gesprek verloopt soepel, de volgende logische stap is om erachter te komen of het in het echt ook zo klikt! Vertel haar dat je haar beter wil leren kennen en dat je met haar wil afspreken. Probeer erop te letten dat je haar niet te vroeg mee uit vraagt (dus na twee zinnen), maar ook niet pas na een aantal weken.


Hoe profileer jij jezelf op dating apps? Wat werkte wel voor jou en wat niet? Let me know!


Tot de volgende keer,


Mila


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven