Zoeken

Hoe belangrijk is uiterlijk?

Bijgewerkt op: 27 okt. 2018
Ik ken twee mannen. Henk is veel te dik en Herman daarentegen is veel te dun. Ze zijn beide niet lelijk en hebben hetzelfde gemeen: ze kunnen geen geschikte vrouw aantrekken en besteden nauwelijks tot geen aandacht aan hun uiterlijk en presentatie.


Ze claimen allebei dat het hen niet uitmaakt hoe ze eruitzien, dat sporten niks is voor hen, dat de meeste vrouwen alleen maar voor het uiterlijk en geld gaan en niets te bieden hebben, dat een relatie niks is voor hen en ga zo maar door.


Dit zijn de verhalen die zij vertellen aan zichzelf, waar ze in zijn gaan geloven en die ze tot slot gebruiken als excuus om geen stappen te ondernemen om geschikte vrouwen te vinden. Ze hebben het simpelweg opgegeven.


LOOKS MATTER

Het spijt me, maar het doet er tot op zekere hoogte wel degelijk toe hoe je eruit ziet. Een investering in je uiterlijk is een investering in jezelf. Of, in het geval van Henk en Herman, een gebrek aan investering.


Stel dat Henk besluit te fitnessen. Hij verliest vet en komt aan in spieren. Hij gaat naar de kapper. Hij koopt kleren die hem goed staan. Hij besluit ook nog eens langs de parfumerie te gaan voor een flesje Chanel water.Henk staat versteld van hoe hij er nu uitziet

ECHTE ZELFVERTROUWEN

Doordat Henk er steeds beter uit gaat zien, voelt hij zich beter over zichzelf. Henk krijgt steeds meer zelfvertrouwen en vertoont meer aantrekkelijk gedrag en minder emotioneel afhankelijk gedrag. Hij merkt dat hij daardoor ook meer aandacht krijgt van vrouwen.


Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen minder kijken naar de fysieke verschijning en meer kijken naar stijl, hoe verzorgd hij is en hoe hij zichzelf presenteert.

Weliswaar is het zo dat een knappe man met geld minder aantrekkelijk gedrag hoeft te vertonen, hij moet nog steeds wel moeite doen om een vrouw te krijgen!


Als een vrouw moest kiezen dan zou ze alsnog voor de succesvolle en goed verzorgde man gaan dan iemand die dat niet is en daar lak aan heeft.


Daarom vind ik dat je er naar moet streven om er zo goed mogelijk uit te zien en zo succesvol mogelijk te zijn. Niet voor vrouwen maar voor jezelf.


Waar te beginnen?


DIT ZIJN MIJN TIPS:


1. Persoonlijke hygiëne. Een no brainer maar ik benoem het toch. Poets dagelijks twee maal je tanden. Draag deo. Draag schone kleren.


2. Ga sporten. Na iedere work out zul je je beter over jezelf voelen en op een gegeven moment krijg je er een fitter en afgetraind lichaam voor terug.


3. Upgrade je kledingkast. Koop en draag kleren die niet te groot of te klein zijn. Kleed je naar je leeftijd en houd het simpel. Ga voor klassieke kledingstukken, niet voor trendgevoelige kleding. Neem een voorbeeld aan Tom Ford voor de basics. Daarnaast, hoe fitter je lichaam, hoe beter je kleding je zal staan.


4. Zoek uit wat een goede herenkapper is in je omgeving en laat je adviseren.

Uiteraard heb ik nog veel meer tips om een aantrekkelijke man te worden.


Meer weten? Neem dan contact op met mij via het contactformulier!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven