Zoeken

De perfecte date + tips!

Bijgewerkt op: 31 okt. 2018
Iets meer dan anderhalf jaar geleden ontmoette ik mijn vriend voor het eerst. We dronken wat cocktails, er werd wat heen en weer geflirt en op het einde werd er gezoend. Het klinkt misschien als een standaard date maar het was alles behalve cliché. Sterker nog, voor mij was het een zo goed als perfecte date en ik zal je vertellen waarom.


EEN MOOI EN EERLIJK ANTWOORD

Toen ik aan hem vroeg of hij wat over zichzelf kon vertellen toen zei hij het volgende:

"Ik kom uit een dorp. Ik houd niet van de mentaliteit van de mensen daar, mensen letten op je en als je een beetje anders bent dan wordt dat tegen je gezegd of word je gepest. Ik ben weleens vreemd genoemd door ze, maar dat maakt mij niet uit. Ik sta open voor nieuwe mensen maar ik ga liever niet met hen om. Eigenlijk heb ik ook niet echt goede vrienden nu."


Ik was stomverbaasd en zwaar onder de indruk. Naast dat ik het vervelend vond voor hem vond ik het ook zo knap en eerlijk dat hij dat zo aan mij durfde te vertellen. Ik gebruik het woord 'durf' omdat hij zich op dat moment kwetsbaar opstelde door zoiets intiems te delen en daar heb je lef voor nodig.

Hij ging ook de diepte in met zijn antwoord, het was alles behalve een standaard 'ik ben 24, ik studeer en ik voetbal,' respons.''Ik ben gewoon een hele gevoelige jongen.''


EEN EMOTIONELE VERBINDING MAKEN DOE JE ZO

Wees dus niet bang om te vertellen over je passies, angsten, doelen en je dromen. Uiteindelijk is dat wat ons mens maakt en door dat te delen heeft zij een beter idee wie zij voor zich heeft - de echte jou.


DE EERSTE DATE GEHAD, EN NU?

Op de dates die volgden hebben we meerdere activiteiten gepland op een dag. Het schijnt namelijk zo te zijn dat het delen van ervaringen en wat je meemaakt samen, je band sneller hechter maakt dan praten alleen.


Dus, als je haar een onvergetelijke date wil geven dan heb ik de volgende tips voor je!


- Spreek af in de avond. Afspreken in de middag om te lunchen is iets wat je doet met vrienden. Daarnaast leent de nacht zich beter voor flexibiliteit. Zij hoeft nergens te zijn na een uur en jij ook niet.


- Ga niet naar de bioscoop samen op een eerste date. Je wil haar leren kennen en dat kan niet als je stil moet zijn in een zaal met andere mensen. Haar aanraken zal ook alleen maar ongemakkelijk zijn.


- Ga niet uit eten op de eerste date. Het is cliché. Niet iedere vrouw voelt zich op haar gemak om voor je neus te gaan eten en na afloop heb je te maken met de ongemakkelijke 'wie gaat er betalen' -situatie.


- Doe meerdere dingen op een dag en neem de leiding. Begin met een drankje, wandel in een park, eet ergens een snelle hap en ga erna naar een comedy show. Hoe actiever jullie zijn, hoe meer ruimte er is voor aanrakingen en geflirt. Vraag haar niet "Dus, wat wil jij nu doen?" tenzij zij een suggestie heeft. Jij hebt immers heel wat gepland voor haar, weet je nog?


Tot slot, trakteer haar. Tenzij zij jou tegenhoudt en haar portemonnee tevoorschijn haalt om zelf te betalen. Een beetje gentleman weet en doet dit. Zorg dus voor haar, de meeste vrouwen zullen dit van je waarderen.


Hoe zorg jij voor een perfecte date? Laat het weten in de comments!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven