top of page
Zoeken

Brutale mannen kunnen de halve wereld krijgen
Iets langer dan een week geleden werd ik uitgenodigd door studenten van de Stenden hogeschool. Ze produceerden hun eigen datingsshow en hebben mij gevraagd voor mijn expertise. Super leuk!


In dit programma, waarin de vraag of tegenpolen elkaar aantrekken, lieten ze singles op date gaan. Van tevoren hebben ze een vragenlijst ingevuld. Voor hun experiment koppelden ze eerst een meisje en jongen die dezelfde antwoorden gaven op de vragenlijst.


OPPOSITES ATTRACT?

Voor date twee ging het meisje op een date met een jongen die andere antwoorden gegeven heeft op de vragenlijst dan zij. De jongen van de eerste date was nerveus, hakkelde over zijn woorden en liet het meisje meer het voortouw nemen.


De jongen van de tweede date was nonchalant in zijn houding, plempte zichzelf neer op het kleed naast haar en begon direct te praten over van alles.


De studenten verbaasden zich erover dat het meisje een tweede date wilde met jongen nummer twee, terwijl zij tegenpolen waren. Ze trokken de conclusie dat tegenpolen elkaar wel degelijk aantrekken.


En hoewel dit waar is, wil dit niet direct zeggen dat het op lange termijn werkt. Hoe was het afgelopen als de eerste jongen net zo zelfverzekerd was?


Wat als hij de leiding nam, haar vragen stelde om te peilen of zij is wie hij zoekt? Wat als hij over zichzelf vertelde, flaws and all, zonder bang te zijn of hij nog bij haar in de smaak zal vallen? Wat als hij meer in zichzelf geloofde zodat hij niet afhankelijk was van haar goedkeuring?


Ik denk dat er dan mogelijk wel een tweede date was gekomen, mits hij ook qua uiterlijk haar type was. Brutale mensen hebben de halve wereld, zeggen ze. In de wereld van daten geldt dit enorm voor mannen.


Vrouwen willen geen nice guys, die bang zijn om op tenen te trappen en adverteren met alles wat ze zeggen en doen dat ze het niet waard zijn. We willen geen mannen die wekenlang erover doen om je mee uit te vragen. Of voor altijd wachten op het juiste moment.


We willen goed uitziende mannen met zelfvertrouwen! En als je geen knappe kop hebt, dan compenseer je dat met humor en charisma. Brutale mannen kunnen hiermee de halve wereld krijgen.


Hoe zelfverzekerd ben jij tijdens dates? Let me know!


Tot de volgende keer,


Mila

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page