Zoeken

Bang voor afwijzingen? Volg deze 3 stappen!Ben jij een awkward bastard? Wil jij van je sociale angst en angst voor afwijzingen af?


Beeld je eens in dat je moeiteloos en zorgeloos een gesprek voert met die knappe dame die je al een tijdje ziet zitten. Je hebt haar volle aandacht en zij heeft het duidelijk naar haar zin.


Dat geeft een instant boost van zelfvertrouwen, toch?


Zodra jij jezelf niet laat weerhouden door afwijzingen, zullen gesprekken met mooie vrouwen je makkelijker afgaan. Afgewezen worden is niet langer het einde van de wereld.

Waarom is het zo belangrijk om deze angst aan te pakken?


Een man die risico’s durft te nemen bereikt meer bij vrouwen en in het leven in het algemeen. Vrouwen voelen onzekerheid aan en knappen hier op af.


Tijd voor actie dus! Dit zijn de drie stappen die je kunt implementeren:


STAP 1: HOUD VAN JEZELF EN VROUWEN ZULLEN VAN JOU HOUDEN


Vrouwen houden van mannen die zichzelf waarderen, zo simpel is het. Wanneer een man zichzelf durft te zijn en zichzelf heeft geaccepteerd, reageren vrouwen daar altijd positief op.


Iemand die niet bang is voor afwijzingen heeft een bepaalde kijk erop. Als een vrouw die dag, door bijvoorbeeld een slechte humeur, geen zin heeft om te praten dan zegt dat niks over hem.


Ook als zij niet met hem specifiek wil praten, dan is dat ook prima. Natuurlijk zal hij teleurgesteld zijn, maar zijn zelfvertrouwen heeft geen deuk opgelopen.


Hoe kan dit? Waarom voelt hij zich niet afgewezen? Dit heeft te maken met zijn overtuigingen.Je hoeft geen Superman te zijn om super te zijn.


STAP 2: WISSEL JE OVERTUIGINGEN OVER AFWIJZINGEN IN VOOR IETS BETERS


Waar komt de angst voor afwijzingen vandaan?


Angst voor afwijzing wordt veroorzaakt door te geloven dat iemand anders de mogelijkheid en het voorrecht heeft om jou af te wijzen.


Niemand heeft echter dat vermogen en voorrecht behalve jij.


Iemand die ongevoelig is voor afwijzingen weet dat de afwijzing gebaseerd is op het beeld wat zij hebben van hem en niet wie hij daadwerkelijk is. Wie hij echt is, weet hij beter dan zij.


Dit betekent dat hij nooit wordt afgewezen; het is slechts iemands idee van hem op een bepaald moment (of een groot aantal onbekende, niet-gerelateerde externe factoren).


Hij is de enige persoon op deze aarde die zichzelf echt en volledig kent.


Hij is de enige die:


  • Weet wat hij denkt.

  • Weet wat voor persoon hij is.

  • Weet waar zijn dromen uit bestaan.

  • Alleen hij is in staat om zichzelf af te wijzen.
Als hij zichzelf niet afwijst, is er geen sprake van een afwijzing en is hij volledig vrij van de koude, harde, meedogenloze ervaring van afwijzing.


Als afwijzing slechts fantasie en illusie is, omdat niemand anders de gronden heeft om hem af te wijzen dan hijzelf, dan wordt het een veel eenvoudigere zaak.


Hoe je dit doet kom je te weten bij stap drie.


STAP 3: WEES BEWUST VAN JE POSITIEVE KANTEN


Het beste wat je kunt doen, is verliefd worden op jezelf, want om een ​​zelfverzekerde badass te zijn, moet je weten waarom je geweldig bent op jouw manieren.


Als je weet en geniet van wat er geweldig aan je is, gebeurt er iets verbazingwekkends:


Je beseft dat vrouwen jouw waarde inzien omdat jij dat ook doet.


Als je weet wat een vangst je bent, kun je nadenken over de manieren waarop je een match bent met de vrouw met wie je spreekt en waarom het logisch is dat jullie in gesprek zijn met elkaar:

  • Als ze mooi is, onthoud dan dat jij in vorm bent door fitness.

  • Als ze warm en bruisend is, onthoud dan dat jij aardig en een goed persoon bent.

  • En als ze intelligent is, ben jij dat ook, enzovoort.


Het is dus logisch dat jullie twee in gesprek zijn.


CONCLUSIE

Onthoud dat je hier tijd en moeite in zult moeten stoppen. Het is een lang proces.


Er zijn kleine manieren waarop wij onszelf de hele tijd afwijzen. Terwijl je deze stappen neemt, worden die zelfafwijzingen minder frequent en minder significant.


Als dit gebeurt, hebben ze steeds minder invloed op jouw kwaliteit van leven. Dit geeft je de vrijheid om te leven in een realiteit van oprechte vrede met jezelf en warme acceptatie bij anderen, wat zo aantrekkelijk is voor vrouwen die goed passen bij jou.


Onthoud dus de drie stappen:


  • Begrijp dat vrouwen houden van mannen die van zichzelf houden.

  • Verander je kijk op afwijzingen.

  • Wees bewust van je positieve kanten.


Wat zijn jouw grootste onzekerheden en struikelblokken? Stuur mij een bericht en ik deel met jou welke effectieve methodes er zijn om jouw zelfbeeld te veranderen in 1-op-1 consults. Let’s do business! 😊


Tot de volgende keer,


Mila


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven