top of page

 

Waarom ik doe wat ik doe


Ik hou van intelligente en introverte mannen. 
Mijn vrienden, sommige mannen waarmee ik heb gedate en de cliënten die ik heb gehad zijn allen intelligent en introvert. Deze mannen zijn een stuk aantrekkelijker dan zij zelf denken. 

 

Wanneer een vrouw geïnteresseerd is in een man, hebben veel mannen geen idee wat zij daarmee aan moeten. Om niet te opdringerig over te komen, ondernemen ze geen actie. Op deze manier blijf je respectvol naar de vrouw, maar laat je je kansen voorbij gaan.

 

Daarom heb ik Superieure Man opgezet. Ik wil mannen leren de taal van de liefde vloeiend te spreken om geschikte vrouwen aan te trekken op een manier die goed voelt voor iedereen.

 

Het begin

 

Ik ben opgegroeid in de mooie stad Groningen. Van jongs af aan hield ik er al van om de mensen die mij dierbaar waren te ondersteunen door een luisterend oor te bieden en advies te geven. Ik haalde er veel vreugde uit om te zien dat iemand vol goede moed en nieuw ontwikkeld zelfvertrouwen verder kon gaan.

 

Na mijn middelbare schooltijd was de logische volgende stap om Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te studeren en erna Journalistiek. Ik vind de menselijke psyche zo interessant dat ik er weleens over fantaseerde om documentaires te maken over mensen met heel uiteenlopende levens. 

 

Helaas ben ik door ziekte een paar jaar uit de running geweest en daar heb ik verandering in gebracht door Superieure Man op te zetten. 

 

Waarom is mijn werk als dating coach zo leuk?


Mijn werk is bevredigend, omdat ik doe waar ik altijd al een passie voor heb gehad. Het helpen van mensen door ze sturing te geven in de goede richting. 

 

Ik zal de lovende reacties van mijn eerste cliënt nooit vergeten. Hij bedankte mij dat ik in hem geloofde en na drie gesprekken had hij meer zelfvertrouwen, meer contact met vrouwen en seks dan ooit tevoren!


Vanaf dat moment wist ik dat ik door wilde gaan als dating coach met een bijbehorend geoptimaliseerd systeem, waarin ik voor duidelijkheid zorg over wat het is wat vrouwen aantrekkelijk vinden, zodat het niet bij één date hoeft te blijven!


Waarom werken met mij?


Wat ik wil als dating coach is het volgende voor jou: 

  • Dat je de geschikte vrouwen aantrekt.

  • Dat je inziet welke vrouwen goed bij jou passen voor korte of lange termijn.

  • Dat je een connectie maakt met de vrouwen die je ontmoet en een gevoel van geluk ervaart als gevolg daarvan.

  • Dat je zelfvertrouwen krijgt na het aantrekken van geschikte vrouwen door de beste versie van jezelf te zijn.

  • Een spannender en socialer leven met meer liefde, sensualiteit en seks.

 

Mijn intentie is om jou te laten zien dat je potentie hebt. Dat je vrouwen kan aantrekken zonder je anders voor te doen dan je bent. Je hebt geen openingszinnen nodig wanneer je je bewust bent van de beste kwaliteiten die je hebt en wanneer je de beste versie bent die je kunt zijn!

Mila-HR-2349.jpg
bottom of page