Wat anderen zeggen over mij:

''Een half jaar geleden heb ik besloten om weer op zoek te gaan naar een partner. Ik wilde daarbij een voor mij nieuw middel gebruiken namelijk daten via internet.

 

Ik realiseerde mij dat ik daar wel wat hulp bij kon gebruiken en ben via Google op zoek gegaan naar datingcoaches. De website van Mila viel daarbij erg op.

 

Ze is duidelijk in wat haar dienstverlening inhoudt maar ik werd vooral getroffen door de opzet, namelijk een date waarin ik door haar beoordeeld zou worden alsof het een echte date was. Dat sprak mij aan vanwege de praktische aanpak.

 

De date heeft ook plaatsgevonden en ik dacht eerst dat ik het niet slecht had gedaan. In de volgende bijeenkomst heeft ze mij op een kritische maar respectvolle manier feedback gegeven. Er bleken toch wel aardig wat verbeterpunten te zijn. Die herkende ik uiteindelijk ook wel.

 

Daarna heeft ze mij adviezen gegeven om een goed profiel op te stellen voor een datingsite. Ik kon daardoor een markant profiel opstellen. Zonder die adviezen zou ik daar niet opgekomen zijn.

 

Ik kan de coaching van Mila iedere man aanbevelen die weer op zoek wil gaan naar een relatie. Voorwaarde is wel dat je bereid bent om naar jezelf te kijken. Deze training heeft in een korte tijd voor veel bewustwording gezorgd.''

 

E.B.

Werkcoach

''Na een lange relatie was ik weer klaar om te gaan daten. Mila heeft mij tips gegeven die mij hielpen om minder zenuwachtig te zijn voor een date. Haar advies was om naar de date te gaan zonder verwachtingen en met de intentie om een leuke avond te hebben met een nieuw persoon. Een andere tip was om naar muziek te luisteren onderweg naar de date om in de stemming te komen. Hierdoor was ik meer ontspannen en in mijn hoofd niet bezig met verwachtingen. 
 

Tijdens de date was ik erop uit om de persoon voor mij beter te leren kennen in plaats van bezig te zijn met het einddoel van de date. Dit heeft erg geholpen en de date was leuk en duurde best lang. Ondanks dat de date soepel verliep, is er geen tweede date gekomen. Mila verzekerde mij dat dit erbij hoort en dat er wel weer een volgende date komt. Het hoeft niet in één keer raak te zijn.
 

Hierna heeft Mila mij geholpen een goed Tinder profiel aan te maken met goede foto’s en een goede profieltekst. Ze heeft mij gecoached in het voeren van een gesprek met een Tindermatch en hoe je uiteindelijk de match kan converteren naar een daadwerkelijke date.
 

Uiteindelijk had ik een match. Na kort chatten via Tinder hadden we nummers uitgewisseld. Ik gaf aan dat ik niet teveel wilde chatten en graag in het echt wilde spreken. Zodoende hadden we een afspraak gemaakt. Voor het zover was hebben we toch nog veel geappt en elkaar voor de date al leren kennen. Het klikte en toen het tijd was voor de date was ik niet zenuwachtig. Door de eerder genoemde tips, maar ook omdat ik al haar al een beetje heb leren kennen. De date was een groot succes en we hebben daarna nog een paar keer afgesproken. Inmiddels heb ik een leuke relatie.''
 

G.R. 
IT'er

Contact

Telnr: 058-2300996

Vul het contactformulier in voor vragen en opmerkingen:

    © 2020 by Mila Hess Busselaar. 

          Leeuwarden.