Cafe Interior

Date me!

Terwijl jij op haar af loopt, hallo zegt en haar een zoen op de wang geeft, is het al gebeurd. Een eerste indruk is gemaakt en terwijl jij bedenkt wat je moet doen of zeggen, heeft zij ondertussen al een oordeel geveld over jou. Een slechte eerste indruk is funest. Ben je benieuwd hoe jij overkomt op een eerste date en wil je weten hoe je een goede indruk achterlaat? Ga dan op een date met mij! Dit zal onze eerste kennismaking zijn om de realiteit van een echte date zo goed mogelijk te benaderen.

Wat je krijgt: 

 

PERSOONLIJKE FEEDBACK VAN EEN VROUW: Je vrienden en familie zijn bevooroordeeld en pick-up artists zijn mannen met een trukendoos. Van niemand krijg je ongefilterde en persoonlijkere kritiek dan van een voor jou onbekende vrouw. Van mij dus!

 

TRAINING: Zie het als een training waar het geoorloofd is om fouten te maken en waar je net zo lang kunt oefenen totdat je klaar bent voor the real deal

De date

Jij, ik en een kopje koffie. We gaan op een echte date. Voordat we gaan afspreken krijg je de benodigde instructies van mij. Na afloop is er de mogelijkheid om net zo lang met mij te werken tot jij tevreden bent en hebt gevonden wat je zocht.

Durf jij het aan? Ga dan met mij op date!

Laat mij weten wat jouw grootste struikelblokken zijn op het gebied van daten en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Vul in het contactformulier hieronder contactgegevens in en eventueel vragen die je hebt. 

Tot gauw!

< Terug